Snellere en betere ECG-metingen

Afleidingsfouten

plakschema
Het is bekend dat elektrodes vaak onbedoeld worden verwisseld. Mortara heeft een Lead Reversal algoritme ontwikkeld dat de gebruiker waarschuwt vóórdat het ECG wordt gemaakt.

Hiermee wordt tijd bespaard en het risico van elektrodeverwisselingen gereduceerd. ELI cardiografen detecteren fouten in real time bij extremiteitselektroden, maar ook als borstelektroden in de verkeerde volgorde zijn aangebracht.

Het voordeel? Het opnieuw maken van ECG’s als gevolg van verkeerde elektrodeposities is niet meer nodig, het werkt sneller, er is tijdwinst en het is goedkoper werken!

 

Beste 10 seconden

The best 10 is een unieke eigenschap die automatisch de beste 10 seconden ECG-signaal selecteert uit het real time geheugen van de cardiograaf.

Hoe werkt het?

  • Sluit de patiënt aan. De patiënt hoeft geen speciale handeling uit te voeren. Vervolgens worden de beste 10 seconden ‘schoon’ ECG getoond. Op dat punt acquireert de cardiograaf automatisch en analyseert het ECG
  • De gebruiker kan kiezen tussen Best 10 en Last 10. Het grootste voordeel: ECG’s mislukken niet meer. Dit geeft tijdwinst en werkt efficiënter!

 

Nieuwsgierig geworden naar hoe Mortara ervoor kan zorgen dat u sneller en efficiënter werkt én tevens betere ecg-onderzoeksresultaten verkrijgt?

Neem contact met ons op: (0499) 377 310 of stuur een e-mail.

best 10 seconds