Reparaties

Service

Bij Mortara BV houdt de ondersteuning niet op na aanschaf. Gedurende de hele gebruiksperiode mag u ondersteuning verwachten van ons, of het nu gaat om klinische, gebruikers of technische vragen.

Aangezien wij geen dealer zijn maar als volwaardige dochter onderdeel zijn van Mortara hebben wij toegang tot alle informatie, software, gereedschappen en onderdelen benodigd om onze apparatuur in optimale staat te houden.

Doordat wij goede, vakkundige en snelle service hoog in het vaandel hebben staan is Mortara BV een betrouwbare partner bij technische ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van onderdelen of het uit laten voeren van correctief en/of preventief onderhoud.

Correctief onderhoud (reparaties) worden altijd uitgevoerd in overleg met u als klant, waarbij vooraf een inschatting van de kosten wordt gemaakt. Uiteraard proberen wij deze reparaties zo goedkoop mogelijk te houden zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Wij gaan daarbij soms verder dan onze officiële richtlijnen. Vaak lukt het door elektronicaboard reparaties zelf uit te voeren waardoor u geen kostbare vervangende elektronica hoeft te betalen maar alleen de onderdelen en de reparatietijd.

Bruikleen apparatuur

Vrijwel altijd hebben wij bruikleen apparatuur beschikbaar voor het geval u defecte apparatuur heeft en down time niet toelaatbaar is.

Contact

U bereikt onze service afdeling telefonisch (0499 377 310) of per email naar service@mortara.nl.  Eric solderen II