Mortara ontzorgt

Meer dan alleen een doos

De producten die Mortara BV in haar assortiment heeft worden op vele fronten ondersteund door actieve services. U koopt niet alleen een doos met een product maar u wordt op velerlei wijze ontzorgd, zodat u datgene kunt blijven doen waar u het beste in bent: Goede zorgverlening aan de patiënt. Apparatuur leveren wij volledig klaar voor gebruik persoonlijk bij u af.

Presentatieruimte - apparatuur

Logistieke diensten

Wij hebben voor al onze producten de bijbehorende verbruiksartikelen en gaan in een aantal gevallen verder dan dat, door alternatieve of betere producten aan te bieden dan het origineel. Alle verbruiksartikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden 52 weken per jaar minimaal 3 maal per week naar u verzonden.

Uitgebreid magazijn

Wij houden alle technische onderdelen van door ons verkochte modellen op voorraad. Ook alle verbruiksartikelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij  altijd een voorraad nieuwe apparatuur, zodat we ook die veelal direct vanaf de plank kunnen samenstellen en configureren naar uw wensen en daarna leveren. Onze elektroden en batterijen bewaren wij gekoeld voor een langere gebruikstermijn.

Technische diensten

Voor het geval dit mocht voorkomen repareren wij alle apparatuur zelf, met eigen technici, gereedschappen en materialen. Wij komen naar u toe voor reparatie op locatie, of u kunt defecte apparatuur naar ons toe sturen. In de meeste gevallen hebben bij bruikleenapparatuur beschikbaar. U kunt bij ons preventieve onderhoudscontracten of totaalonderhoud afnemen. Voor software oplossingen bieden wij Service Level Agreements aan.

Technische opleidingen

Voorafgaand aan het aangaan van onderhoudsovereenkomsten kunnen uw eigen technische medewerkers bij ons een technische training volgen. Hierna worden de technische handleidingen gratis beschikbaar gesteld. Technische trainingen worden afgesloten met een certificaat van deelname.

Klinische opleidingen

Bij aflevering of ingebruikname van nieuwe apparatuur krijgt u altijd een basis gebruikstraining voor de betreffende apparatuur. Deze gebruikstraining kan in overleg worden herhaald of uitgebreid met expert trainingen die verder gaan dan enkel het gebruik van de apparatuur.

ECG cursus voor doktersassistenten

In 2014 hebben wij een cursus ECG maken voor doktersassistenten ontwikkeld, die wij regelmatig geven in onze cursuslocatie te Best.

Consultancy

Als u overweegt om onze modaliteiten op te nemen in een totaalconcept van ICT oplossingen, staan wij u graag terzijde met onze expertise in de Nederlandse markt om u optimale adviezen te geven.