Klaar voor gebruik

Geen doos

Als u bij ons apparatuur koopt, dan krijgt u geen doos, maar een compleet gebouwd, geconfigureerd en getest toestel.

Eric reparatie ELI

Onze apparatuur kent vele opties die we orderspecifiek voor u in orde maken. Van het opbouwen van trolleys met toebehoren, het uitvoeren met andere wielen, lades, barcode scanner houders, tot het integreren met vacuüm elektrodesystemen, ergometerfietsen, bloeddrukmeters enz. Software opties worden voor u geselecteerd, geconfigureerd en getest.

Persoonlijk afgeleverd

Apparatuur wordt door ons persoonlijk bij u afgeleverd, inclusief de  instructie die voor het betreffende toestel staat beschreven. U heeft geen afval omdat wij de apparatuur afleveren zonder verpakkingsmateriaal, direct klaar voor gebruik.

Handleidingen

Nederlandstalige gebruikershandleidingen worden meegeleverd als digitale media op CD, en als extra service vaak ook in drukwerk. Verkorte handleidingen worden meegeleverd als handzame gesealde bladen. Technische handleidingen worden verstrekt nadat een technische cursus bij ons is gevolgd.

Project management

Voor software toepassingen maken we graag afspraken met project begeleiders en hebben we installatie- en implementatie draaiboeken beschikbaar zodat iedereen snel en adequaat weet wat er van hem of haar wordt verwacht.

Starterkits

Bij de meeste apparatuur leveren wij starterkits waarin de apparaat specifieke verbruiksmaterialen worden meegeleverd.